Systemkrav og lidt om den tekniske løsning


Teknisk er systemet udviklet for drift på Windows 10; men kan også anvendes på ældre Windows systemer som Windows 7 og Windows 8. Systemet er kvikt uden at stille store krav til PC udstyr og diskplads.


Systemet anvender et database system, og indeholder generelt ingen begrænsninger, ud over de fysiske rammer, mht. mængden af data der kan gemmes i systemet etc.


Som default installeres systemet lokalt på din PC. Hvis det ønskes kan brugerdata let flyttes til en share på en lokal server.

Det med småt


Køb af licens giver tidsubegrænset brugsret, til brug af systemet i et specifikt firma. Systemet leveres "as is". Leverandøren kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle følgeskader eller andre udgifter relateret til brug af systemet. Det er således brugerens ansvar at rigtige data rapporteres til skat etc.


Regnskab Classic, skærmdump Faktura

Bestilling


Der er følgende bestillingsmuligheder:


a) Bestil system med ubegrænset brugsret for 'en samtidig bruger kr. 800,-


b) Bestil gratis demosystem. Systemet er begrænset til oprettelse af maksimalt 30 poster. Alternativt kan tomt demo system downloades her: Regnskab


c) Flerbruger version af systemet (client/server) samt specialløsninger kan desuden tilbydes efter nærmere aftale.


Send mail med ønskede bestilling. Vi sender efterfølgende system med tilhørende installationsvejledning og licensnøgle. Faktura fremsendes som pdf.


Hvis du ønsker at prøve systemet med data, så læs mere og download demo version med testdata her:  Demo