.

Om Regnskab Classic

Regnskab Classic er et let tilgængeligt regnskabssystem udviklet til dem som foretrækker at have fuld kontrol over data lokalt, uden brug af webløsninger.Systemet er specielt udviklet til brug i enkeltmands og mindre firmaer. Systemet kan bruges år efter år uden tilkøb af et løbende abonnement. Der betales således kun et engangsbeløb ved køb af licens. Det giver den billigste løsning på lang sigt.

Der er lagt meget energi i at gøre betjeningen intuitiv, Installer systemet og kom straks i gang. Betjeningsvejledningen vil der normalt ikke være brug for. Trods det overskuelige design er systemet spækket med funktioner, som du løbende vil lære at sætte pris på.

Systemet er danskudviklet og tilpasset danske skatte og momsregler. Sprog er ligeledes på dansk.

Skærmbilleder

Alle data i systemet kan vises på skærmen i overskuelige oversigtslister, samt i detailbilleder for oprettelse og redigering af hver enkelt post.

Data skal altid kun indtastes en gang pr. aktivitet. Systemets rapport funktioner giver et samlet oversigt og sum for alle typer af aktiviteter, inkl. sum af ind-og udgående moms for hver periode.

De viste eksempler på skærmbilleder er alle eksporteret til svg format med systemets eksportfunktion, og egner sig dermed til visning og forstørrelse i en WEB browser uden tab af opløsning.

Systemet opererer med følgende datatyper:

1) Indtægter: - Alle indtægter ud over indtægter fra fakturering iht. i punkt 3). Se eksempel
2) Udgifter: - Alle udgifter ud over lønninger indeholdt i punkt 4). Se eksempel
3) Fakturaer: - Alle udstedte fakturaer. Se eksempel
4) Lønsedler: - Alle udstedte lønsedler. Se eksempel

For strukturering af data er der oprettet checklister med tilladte betegnelser for:

5) Kunder og Leverandører: - Kunde og leverandør register. Se eksempel
6) Kontooversigt: - Alle tilladte kontonumre. Se eksempel
7) Kategorier: - Alle tilladte kategori betegnelser. Se eksempel
8) Medarbejdere: - Alle medarbejdere med navne og skattekort oplysninger. Se eksempel

For konfigurering af systemet er der desuden skærmbilleder for redigering af:

9) Forretningsår: - Aht. mulighed for rapportering for ”skæve” regnskabsår. Se eksempel
10) Systemparametre: - Firmaoplysninger til brug for faktura layout etc.

For fakturaer og lønsedler findes desuden mulighed for printervenlige udskrifter/pdf af formularerne egnet til fremsendelse til kunder henholdsvis ansatte.

Søg og du skal finde...

De indeholdte database funktioner gør det muligt let og hurtigt at finde en tidligere oprettet post. Brugergrænsefladen indeholder skjulte funktion med mulighed for at søge på alle relevante parametre i en formular, uden at brugeren skal indtaste komplekse søgekriterier.

Søgning på en specifik parameter i en formular sker enkelt ved klik på tekst foran en parameter i formularen, og efterfølgende i den fremkaldte dialogboks at indtaste den tekst der søges på.

Rapporter

Systemets indlysende fordele kommer først til deres ret, når datamængden vokser. Her vil man hurtigt sætte pris på et stort udvalg af rapporter for summering over valgte regnskabsperioder mv. Når først alle data er tastet ind bliver momsregnskab og årsregnskab hurtigt opgjort.

Alle rapporter kan udskrives med mulighed for opdeling med periodeopdelt delsum for hver måned/kvartal/halvår/kalenderår/forretningsår, eller med sum pr. konto eller kategori.

Alle rapporter kan valgfrit udskrives til printer/pdf fil, eller eksporteres som web indhold for visning i en web browser. Valg af udskriftsmedie vælges i dialogboks som vist:


Lidt om den tekniske løsning

Teknisk er systemet udviklet for drift på Windows 10; men kan også anvendes på ældre Windows systemer som Windows 7 og Windows 8. Systemet er kvikt uden at stille store krav til PC udstyr og diskplads.

Systemet anvender et database system, og indeholder generelt ingen begrænsninger, ud over de fysiske rammer, mht. mængden af data der kan gemmes i systemet etc.

Som default installeres systemet lokalt på din PC. Hvis det ønskes kan brugerdata let flyttes til en share på en lokal server. Ved brug af en server i kombination med installation af appen på flere PC'er i samme firma, kan systemet på skift anvendes fra forskellige PC'er på samme netværk.

Det med småt

Køb af licens giver tidsubegrænset brugsret, til brug af systemet i et specifikt firma. Systemet leveres "as is". Leverandøren kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle følgeskader eller andre udgifter relateret til brug af systemet. Det er således brugerens ansvar at rigtige data rapporteres til skat etc.

Kontakt og bestilling

Bestil nu og kom hurtigt i gang. Skulle de opstå spørgsmål kan nedenstående mailadresse eller telefonnr. anvendes. Support er kun et klik væk.

Der er følgende bestillingsmuligheder:

a) Bestil system med ubegrænset brugsret for 'en samtidig bruger kr. 800,- Bestil

b) Bestil gratis demosystem. Systemet er begrænset til oprettelse af maks 20 poster. Bestil Demo

c) Flerbruger version af systemet (client/server) kan desuden tilbydes efter nærmere aftale.

Kontakt:

P16 v/Kurt Hansen
CVR nr.: 41061367
Mail: post@p16.dk
Mobil: 2040 4819